дипломна робота технології приготування їжі
Вы можете изучить и скачать доклад-презентацию на тему Дипломна робота з технології приготування їжі учениці групи №11. Презентация на заданную тему содержит 20 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций в закладки! Презентации» Образование» Дипломна робота з технології приготування їжі учениці групи №11. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Описание слайда: Дипломна робота з технології приготування їжі учениці групи №11 Переяслав-Хмельницького ДПТНЗ Ку. Прочитайте дипломну роботу, а також понад 25000 інших подібних робіт. Не втратьте свій шанс отримати кращі оцінки та стати кращим автором!. ВСТУП Технологія приготування їжі – це спеціальна дисципліна, яка вивчає способи, обробки харчових продуктів і приготування страв та кулінарних виробів. Приготування їжі називають кулінарією. Слово «кулінарія» походить від латинського слова «culling» кухня й означає кухонна або кухарська страва. Харчування – одна із основних життєво необхідних умов існування людини. Нормальний розвиток, значною мірою залежить від харчування. Технологічний процес приготування страв. Автор работы: Пользователь скрыл имя, 15 Декабря 2013 в 22:10, дипломная работа. Краткое описание. Описати технологічний процес приготування страв: 1. Борщ украинский с пампушками № 189 2. Котлета натуральная с гарніром № 565 3. Паштет из печени № 159. Содержание. Введение 1. Специальная часть 1.1. Товароведная характеристика сырья и требования к ее качеству 1.2. Организация работы повара по приготовлению блюд: 1.3. Санитарно -гигиенические требования к приготовлению блюд. Охрана труда ДИПЛОМНА РОБОТА. На тему: Описати технологічний процес приготування страв. 1. Борщ украинский с пампушками № 189. 2. Котлета натуральная с гарніром № 565. Дипломна робота На тему: Технологічний процес виготовлення салату-коктейлю «Фруктовий» та страви «Щука фарширована, картопля дофін». Сторінка. 3/6. Дата конвертації. 23.06.2013. Розмір. 0.92 Mb Назва страви: салат-коктейль «Фруктовий». Рецептура дана: підручник «Технологія приготування їжі» Київ 2003р. №. п.п. інгредієнти. 1 порція. 3 порції. брутто. Професійно-морський ліцей. ДИПЛОМНА РОБОТА. технологія приготування слойки з марципаном. Випускник Кошко Ю. Група 1.1 Технологія приготування дріжджового шарового тіста складається з таких операцій: приготування дріжджового тіста опарним чи безопарним способом, прошаровування тіста підготовленим жиром, формування і розстоювання виробів. Процес вистоювання виробів необхідний з тієї причини, що в процесі приготування шарового тіста частина вуглекислого газу звітрюється і потрібен час для його повторного накопичення. Зміст дипломної роботи. Вступ. Технологія приготування страв і виробів. Розрахунок сировини і продуктів для приготування страв. Характеристика сировини, яка використовується для виготовлення страв і виробів (з даної теми). Організація робочих місць кухаря та кондитера під час виготовлення страв і виробів Список використаної літератури. Додатки. Дипломна робота повинна вміщувати _сторінок. 2. Графік виконання дипломної роботи. Вибір теми дипломної роботи. Місяць, тиждень. Розробка з керівником плану роботи і призначення консультації. Работа по теме: Технологія приготування їжі - Г.І.Шумило. ВУЗ: КУТЭП Технологія приготування їжі – це спеціальна дисципліна, яка вив чає способи обробки харчових продуктів і приготування страв та кулі нарних виробів. Приготування їжі називають кулінарією. Слово «кулінарія» похо дить від латинського слова «сulina» — кухня й означає кухонна або ку харська справа. Харчування – одна із основних життєво необхідних умов існуван ня людини. Здоров’я людини, її працездатність і настрій, нормальний розвиток значною мірою залежать від харчування. Технологія приготування їжі взаємозалежна і з фізіологією і гігієною харчування. Академік І. П. Павлов писав, що мало знати, скільки жирів, білків, вуглеводів і інших речовин міститься в їжі, але найвищою мірою практично важливо вміти порівнювати різні форми приготування тих самих страв Настя к записи Дипломна робота Проведення реструктуризації підприємства. Оксана Кузюк к записи Курсова робота Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами (зустріч нового року). Александр к записи Дипломна робота Організація та управління ЗЕД туристичного підприємства. Олександр к записи Курсова робота Обґрунтування необхідного обсягу та ефективності інвестиційних ресурсів у розвиток підприємства. Архивы. Чернігівський центр професійно-технічної освіти ДИПЛОМНА РОБОТА ТЕМА: Технологія приготування бісквітних тортів. І. Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Правдивець Ольга Петрівна. 2. 3. РЕЦЕНЗІЯ_РОБОТА ДОПУЩЕНА ДО ЗАХИСТУ З ОЦІНКОЮ _ _ВИКЛАДАЧ СПЕЦІАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН _ _Правдивець Ольга Петрівна_ (прізвище, ім'я, по-батькові). Тема: “Технологія приготування “Свинки фаршировані”. В дипломні роботі розробляються: Текстова частина: 1. Вступ Технологія приготування їжі – це спеціальна дисципліна, яка вивчає способом обробки харчових продуктів і приготування страв та кулінарних виробів. Приготування їжі називають кулінарію. Слово “кулінарія” походить від латинського “culina” – кухня означає кухонна або кухарська справа. Харчування – одна із основних життєво необхідних умов існування людини. Здоров’я людини, її працездатність і настрій, нормальний розвиток значною мірою залежать від харчування. 2019 технологія приготування страв з овочів вид, дипломная работа мистецтво приготування їжі та ритуали її споживання є важливими. Реферати, дипломні, контрольні, курсові роботи під замовлення з харчування, технологій приготування страв. Швидко, якісно, професійно, недорого Безкоштовні реферати по дипломна робота технологія приготування страв з запеченої риби для студентів. скачать быстро - дипломную работу по теме технологія приготування страв з овочів. Тут найдется полное раскрытие темы -технологія приготування страв з овочів, загружено: 2019. 2019 технологія приготування пісочного тістечка краківське дипломна робота у їжу використовують цибулину і зелене перо. Але, як і будь-яке благо, що вживається нерозумно і надмірно, їжа може принести шкоду і стати хворобливою пристрастю. Тому цивілізоване суспільство присвячує багато уваги освіті в сфері правильної організації приготування та вживання їжі, створення рекомендацій щодо використання тих чи інших продуктів. Кулінарні рецепти, що створювалися майстрами своєї справи протягом багатьох століть, самі по собі іноді є шедеврами, як і страви, які готуються у відповідності з ними. Франція, визнана законодавицею кулінарної моди і досягла справжніх вершин у мистецтві приготування вишуканих страв, подарувала. Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр. 7. 1629.32kb. План-конспект заняття Тема заняття: Приготування виробів з дріжджового. 2. 401.92kb. Робота по групах Історична гра „Біле чорне”. 1. 26.37kb. Дипломна робота зміст стор. Вступ. 4. 775.46kb Технологія приготування дріжджового шарового тіста складається з таких операцій: приготування дріжджового тіста опарним чи безопарним способом, прошаровування тіста підготовленим жиром, формування і розстоювання виробів. Процес вистоювання виробів необхідний з тієї причини, що в процесі приготування шарового тіста частина вуглекислого газу звітрюється і потрібен час для його повторного накопичення.
дипломна робота технології приготування їжі
Коментарі
Дописати коментар