книжку шумило технологія приготування їжі

Тому технологія приготування їжі має тісний зв'язок з товарознавством хар чових продуктів.Більшість спеціалістів підприємств харчування виконують різні роз рахунки. Наприклад, кухар розраховує необхідну кількість сировини і вихід готової продукції. б) механічна обробка сировини і виготовлення на півфабрикатів в заготівельних цехах (м'ясному, рибному, овочевому); в) теплова обробка (приготування продукції в гарячому цеху); г) офор млення; д) реалізація готової продукції в торгових залах, буфетах та ін.Доготівельні підприємства одержують напівфабрикати з підприємств харчової промисловості.Сировина -це продукти, призначені для подальшої обробки. Книга Технологія приготування їжі містить інформацію про різні методи та способи приготування їжі. В ній наведено методику термічної, хімічної та механічної обробки продуктів, подано класифікацію страв та способи їх приготування і подачі на стіл.Окрім того тут описано лікувальне харчування при різних хворобах. Комусь також будуть цікавими стандарти і норми харчування учнів Автор: Шумило Г.І. Жанр: Навчальний посібник Рік видавництва: 2008 Видавництво: Кондор Кількість сторінок: 506 Мова: Українська Формат: djvu Розмір: 11,4 Мб. Опис. Опис: В книзі описана теплова, хімічна і механічна обробка їжі та інші етапи підготовки продуктів харчування (круп, овочів, м'яса, риби та інших продуктів) для подальшого приготування страв. Безкоштовно завантажити посібник Технологія приготування їжі. Шумило Г.І. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів, а також працівникам підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. ЗМІСТ. Існує безліч прийомів (способів) приготування їжі. Прийоми кулінарної обробки продуктів можна розділити на кілька груп. За етапами приготування: попередній. основний. заключний. За способом впливу: фізичний. механічний. термічний. хімічний. У свою чергу, в кожній з груп можна виділити відповідні підгрупи, в які слід об'єднувати споріднені прийоми обробки, спрямовані на досягнення якого-небудь схожого результату, наприклад відбивання та карбовання, що входять до механічних способів обробки, служать для. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Название: Технологія Для того, чтобы быстро скачать книгу Шуміло Г.І. - Технологія приготування їжі с файлообменников нажмите на ссылки сразу за описанием быстрой книги. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Название: Технологія приготування їжі Автор: Шуміло Г.І. Год: 2008 Страниц: 507 Формат: djvu Размер: 11,45 мб Качество: хорошее Язык: украинский. Електронний навчальний посібник Технологія приготування їжі Авторами навчального посібника не є працівники нашого ліцею, матеріал взято з інтернету для допомоги нашим здобувачам освіти Технологія приготування їжі Н.Г.Шумило. Дата: 07.02.2019 17:25. Кількість переглядів: 259. Електронний навчальний посібник Технологія приготування їжі. Книга Технологія приготування їжі. Автор: Шумило Г.І. Видавництво: Кондор. ISBN 966-825-106-7. Доставка по Україні Технологія приготування їжі. Є в наявності. Код товару: 65813. 550 грн. Купити. Купити за один клік. Подивитися книги з такою ж назвою. Технологія приготування їжі. Автор Доцяк.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів. 18.03.2020, 15:22. ЗАВАНТАЖИТИ. Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів 2002. Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Доцяк.С. Технологія (3 розряд). Доцяк.С. Технологія (4 розряд). Доцяк. Українська кухня 1998. Технологія приготування їжі 1. Барановский.А. Проффесия повар. – Мн.: Соврем. Шк., 2006. – 448с. 2. Дорохіна М.О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах: Навчальний посібник. -.:Кондор, 2008. – 280с 6. Шумило Г.І. Технологія приготування їжі: Навч. посіб. –.: Кондор. – 2008. – 5-6. 7. Перерсічний М.І. Технологія продукції ресторанного господарства. Лабораторний практикум: О.К.Л. –.: КНТЕУ, 2013, 216с. 8. Перерсічний М.І. Технологія харчових продуктів функціонального прихначення: О.К.Л. –.: КНТЕУ, 2013, - 144с. Інтернет – ресурси 1. Журнал «Рестораторъ». – режим доступу: www.restorator.ua/ 2. Ресторатор: секрети успішної кар’єри. – Режим доступу 2.7. Технологія приготування виробів з дріжджового тіста Ватрушки Дріжджове тісто готують опарним способом. З тіста формують кульки масою 58 або 29 г, уклавши їх швом на змащений жиром кондитерський лист. Відстань між кульками має бути 7—8 см. Залишають вироби для неповного вистоювання, а потім дерев’яним товкачиком діаметром 5 см роблять заглиблення, які заповнюють сирним фаршем або повидлом (30 або 15 г відповідно) 2.7. Технологія приготування виробів з дріжджового тіста Пироги відкриті, напіввідкриті і закриті Дріжджове тісто може бути опарним або безопарним, дуже м’якої консистенції. Для відкритого пирога готове тісто формують коржем. Урок дає можливість ознайомити учнів із технологією приготування желеподібних солодких страв (желе, мус, самбук), значенням желюючих речовин у технології приготування желеподібних страв, навчити методів і прийомів приготування желе й використання його для оздоблення кондитерських виробів. Конспект на урок Педагогіка скачати. «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Професія «Кухар»; кваліфікація: 3 розряд. Підготувала викладач спецпредметів. Зінова Лариса Олександрівна. Богуслав. Робочий зошит з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Технологія приготування кот-летної маси і напівфабрикатів з неї» Лабораторно – практична робота № 3 «Технологія приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикати з неї» Лабораторно – практична робота № 4 «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів. Правила подачі».


книжку шумило технологія приготування їжі

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

зразок характеристика студента про проходження літньої педагогічної практики в таборі відпочинку

зразок аналізу уроку української мови і літератури

зразок щоденник літньої практики аналіз роботи

звуки українського ярмарку

україна хронологія розвитку