технологія приготування їжі шумило на телефон
Тому технологія приготування їжі має тісний зв'язок з товарознавством хар чових продуктів.Більшість спеціалістів підприємств харчування виконують різні роз рахунки. Наприклад, кухар розраховує необхідну кількість сировини і вихід готової продукції. б) механічна обробка сировини і виготовлення на півфабрикатів в заготівельних цехах (м'ясному, рибному, овочевому); в) теплова обробка (приготування продукції в гарячому цеху); г) офор млення; д) реалізація готової продукції в торгових залах, буфетах та ін.Доготівельні підприємства одержують напівфабрикати з підприємств харчової промисловості.Сировина -це продукти, призначені для подальшої обробки. Название: Шумило Г.І Технологія приготування їжі; Файл: n1.doc; Дата: 19.09.2012 12:36; Размер: 3438kb Технологія приготування їжі — це спеціальна дисципліна, яка вивчає способи обробки харчових продуктів і приготування страв та кулінарних виробів. Приготування їжі називають кулінарією. Слово «кулінарія» походить від латинського слова «сиііпа» — кухня й означає кухонна або кухарська справа. Харчування — одна із основних життєво необхідних умов існування людини. Книга Технологія приготування їжі містить інформацію про різні методи та способи приготування їжі. В ній наведено методику термічної, хімічної та механічної обробки продуктів, подано класифікацію страв та способи їх приготування і подачі на стіл.Окрім того тут описано лікувальне харчування при різних хворобах. Комусь також будуть цікавими стандарти і норми харчування учнів Автор: Шумило Г.І. Жанр: Навчальний посібник Рік видавництва: 2008 Видавництво: Кондор Кількість сторінок: 506 Мова: Українська Формат: djvu Розмір: 11,4 Мб. Опис. Опис: В книзі описана теплова, хімічна і механічна обробка їжі та інші етапи підготовки продуктів харчування (круп, овочів, м'яса, риби та інших продуктів) для подальшого приготування страв. Безкоштовно завантажити посібник Технологія приготування їжі. Шумило Г.І. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів, а також працівникам підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. ЗМІСТ. Ганна Шумило. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів I—II рівнів акредитації, а також для працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. —.: Кондор, 2008. — 506. ISBN 966-8251-06-7. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Название: Технологія Для того, чтобы быстро скачать книгу Шуміло Г.І. - Технологія приготування їжі с файлообменников нажмите на ссылки сразу за описанием быстрой книги. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Название: Технологія приготування їжі Автор: Шуміло Г.І. Год: 2008 Страниц: 507 Формат: djvu Размер: 11,45 мб Качество: хорошее Язык: украинский. Технологія приготування їжі. Шумило Г.І. Доступность: Узнать цену и наличие. КОД: 13691. Наведите для увеличения. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Положить. Гарантии Главные новости. Закажите по телефону. Позвоните нам или закажите обратный звонок, чтобы узнать актуальную цену или получить бесплатную консультацию! Собственный Сервисный центр. У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Опубликовано с мобильного в 21:22, 11 февраля 2021. Просмотры:36. Технологія приготування їжі. Код: 350724. Наявність: В магазині Шумило Г.І.: Навч. пос. -.: Кондор, 2014. - 506. Обкл. тверда. Формат 60x84/16 У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації, а також працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі. Стислий зміст: Розділ 1. Види кулінарної обробки продуктів. Г. І. Шумило. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. Київ Кондор 2003 р. -506с. збільшений формат Все разделы. • Авто мото • Телефоны смартфоны • Ноутбуки ПК и планшеты • Техника • Книги, Литература • Спорт здоровье • Одежда, обувь, мода, красота • Детский мир • Дом досуг • Бакалея • Коллекции раритеты • Только для взрослых. Пользователь От 1 грн. искать в описании и параметрах операторы поиска. 2.7. Технологія приготування виробів з дріжджового тіста Пиріжки печені Дріжджове опарне тісто, викладають на посипаний борошном стіл, розкладають на шматки масою 1—1,5 кг, роблять з нього джгут, ділять на шматочки необхідної маси. З цих шматочків формують кульки, дають їм вистоятися 5—6 хв., потім розкачують на круглі коржики завтовшки 0,5—1 см, на середину яких кладуть начинку 1998.-512с Шумило Г.І. Технологія приготування їжі: навчальний посібник –.:«Кондор».- 2008. -506с Жидецький.Ц. Основи охорони праці : Підручник. - Л.: Афіша., 2000. Технологія приготування їжі: Шумило Г.І. Навч. посіб. Технологія продукції ресторанного господарства: навчальний посібник. Захарчук. Г., Кунділовська Т, Гайдукович Г. Є. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. навч. посіб. Архіпов. Навигация по записям.
технологія приготування їжі шумило на телефон
Коментарі
Дописати коментар